Back to All Events

Westkust - välkommen ombord

Välkommen ombord!  Segel mot blå himmael Skolfartyget Westkust erbjuder seglarkurs, seglarskolor och dagsturer för alla åldrar och önskemål längs Bohusläns kust. Oavsett om du vill ha en äventyrssegling med mycket action, en lugn räkkryssning eller att dina barn ska ha det bästa sommarlovet någonsin har vi något för dig. Inga förkunskaper krävs – bara kom ombord och njut!

Välkommen ombord!

Segel mot blå himmael
Skolfartyget Westkust erbjuder seglarkurs, seglarskolor och dagsturer för alla åldrar och önskemål längs Bohusläns kust. Oavsett om du vill ha en äventyrssegling med mycket action, en lugn räkkryssning eller att dina barn ska ha det bästa sommarlovet någonsin har vi något för dig. Inga förkunskaper krävs – bara kom ombord och njut!

Earlier Event: June 1
För fulla segel - Kvartsita