Back to All Events

Barnkalas på Maritiman

barnkalas_nordkaparen.jpg

BARNKALAS

Ett både roligt och spännande sätt att fira sin födelsedag är att bjuda in kompisarna till ett äventyr i Maritimans flytande värld! Tim och Virvelina älskar att ställa till med kalas, och har alltid kluriga uppgifter dem behöver hjälp med att lösa ombord på vår anläggning.

Höjdpunkten i kalaset är givetvis äventyret tillsammans med Virvelina eller Tim. Ni som bokar kalaset kan välja mellan att göra kluriga experiment eller att gå på en skattjakt. Efter kalaset blir det presentöppning och lek ombord på jagaren Smålands kalasmäss, så att ni verkligen får känna på livet till sjöss. Kanske vill ni också få en kalaslunch serverad i mässen? 

Likt alla sanna sjöbusar så blir ni tatuerade, och vad vore ett kalas om det inte ingick en tablettask till alla barn? Som om inte detta vore allt nog så ingår fri entré hela året för alla kalasbarn som kommer med – välkommen tillbaka när havet och äventyren lockar.

Häng med när vi kastar loss mot nya äventyr!

Maritiman

Later Event: August 12
Väderkamera på Hållö