Back to All Events

Marknadsföring

DSCF7935.JPG

Inbjudan till en workshop med mål att skapa ett mobilt paket för att kunna visa upp er verksamhet.
Välkomna på en workshop där ni får möjlighet att kreativt fundera kring hur ni kan utveckla ert deltagande i gemensamma projekt som ligger geografiskt utanför ert vanliga arbetsfält och få inspiration kring produkter/aktiviteter som gör det möjligt för er att skapa ett mobilt paket för att kunna visa upp/marknadsföra er verksamhet. 


Mobila utställningsprodukter och upplevelser - Hur marknadsför ni er verksamhet på mässor och andra evenemang? 
När: Onsdagen den 11 april kl. 9-12
Plats: Innovatum Science Center
Anmälan: Till henrik.olsson@innovatum.se senast den 6 april


Vi människor upplever saker med våra sinnen och ett besök på ett museum engagerar oftast flera av våra sinnen.  Men den känslan kan vara svårt att förmedla när man marknadsför sitt besöksmål utanför museets väggar, till exempel på en mässa eller ett evenemang, såsom Arbetslivsmuseernas dag.  
Nu har ni möjlighet att delta i en workshop där ni kan få inspiration för att hitta mobila och flexibla aktiviteter och utställningsprodukter som gör att människor kan få en upplevelse och en känsla av ert besöksmål redan innan de kommer dit. Ni får också chans att lära er mer om hur man inreder sin monter, hur man riktar sig till olika målgrupper och vad som är bra att tänka på när man ska marknadsföra sig på andra platser. 
Att kunna visa upp sin verksamhet på publika aktiviteter på ett bra och kreativt sätt, leder till mer uppmärksamhet och också fler besökare.  
Dagen kommer innehålla inspiration och workshop där ni får möjlighet att utveckla idéer och förslag utifrån en egen verksamhet, tillsammans med andra deltagare, våra kursledare Henrik Wallin Pérez och Susanna Wallin.  
Henrik Wallin Pérez och Susanna Wallin har arbetat med event under många år och tillsammans driver de Venga Vamos event AB. Bland företagets uppdrag ingår att arrangera mässor, byggnation av montrar samt aktivering. Under workshopen delar de med sig av råd och tips om hur ni kan skapa en så lyckad mässmonter som möjligt!

Earlier Event: April 5
Sjöfartsmuseet
Later Event: April 12
Dalslands kanal 150 år